Over ons

Wat u kunt verwachten

Persoonlijke zorg staat bij Klikgebit 010 hoog in het vaandel om de volgende redenen: 

  1. Individuele behoeften: Elke patiënt heeft verschillende behoeften en wensen met betrekking tot hun klikgebit. Persoonlijke zorg zorgt ervoor dat de behandeling wordt aangepast aan uw individuele behoeften en dat het klikgebit zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoet.
  2. Optimaal comfort: Het klikgebit moet comfortabel zitten en goed passen, anders kan het leiden tot pijnlijke plekken, irritatie of ontstekingen. Persoonlijke zorg houdt in dat de tandarts/tandprotheticus de tijd neemt om de juiste pasvorm en afstelling te vinden om uw comfort te maximaliseren.
  3. Mondgezondheid: Persoonlijke zorg leidt ertoe dat de mondgezondheid van de patiënt wordt ondersteunt en verbetert. Dit kan onder meer inhouden dat de specialist  uw gebit/kaak grondig onderzoekt om eventuele problemen te identificeren en behandelen voordat het klikgebit wordt geplaatst.
  4. Vertrouwen en geruststelling: Persoonlijke zorg houdt ook in dat de tandarts/tandprotheticus  een persoonlijke band opbouwt met de patiënt en hen op hun gemak stelt tijdens de behandeling. Dit kan het vertrouwen van de patiënt vergroten en bijdragen aan een positieve ervaring.
  5. Nazorg: Persoonlijke zorg houdt in dat de tandarts/tandprotheticus de patiënt opvolgt na het plaatsen van het klikgebit en eventuele problemen kan oplossen. Dit zorgt ervoor dat u zich ondersteund voelt en dat het klikgebit goed functioneert en lang meegaat.

Kortom:  persoonlijke zorg is voor ons belangrijk, omdat de behandeling hierdoor op maat gemaakt is voor de individuele behoeften van de patiënt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het klikgebit comfortabel zit en de mondgezondheid wordt ondersteunt. Verder geeft persoonlijke zorg vertrouwen en leidt het tot adequate nazorg.

Tandarts-implantoloog

Bij Klikgebit010 wordt u geholpen door tandarts-implantoloog Dimitri Kirkilis.

Dimitri is een tandarts (sinds 2007) die zich heeft gespecialiseerd in implantologie, de tak van de tandheelkunde die zich richt op het plaatsen van tandheelkundige implantaten. 

Hij heeft aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van implantologie. Hierdoor  is hij in staat om de juiste indicatie te stellen, de implantaten op de juiste manier te plaatsen en de nazorg te bieden voor het meeste succes.

Als u overweegt om tandheelkundige implantaten te laten plaatsen, is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor een consult en behandeling. Tandarts-implantoloog, Dimitri kan uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren over de beste behandelingsopties voor uw mondgezondheid.

Tandprotheticus

Rick Veringmeier is een tandprotheticus, die al meer dan 25 jaar gebitsprotheses vervaardigt en aanmeet.

Door het aanmeten van het klikgebit kan hij een nog betere en vastere prothese aanbieden vooral wanneer de kaak erg geslonken is. 

Rick is  een ‘’opgewaardeerde’’ tandtechnicus met een extra opleiding tot prothetisch behandelaar, hierdoor zijn o.a. de kosten van de gebitsprothese gewaarborgd en heeft de heer Veringmeier met iedere zorgverzekeraar een overeenkomst.

Samenwerking

Klikgebit 010  is een samenwerkingsverband  tussen Veringmeier Tandprotheticus en Tandheelkundig Centrum Kethel in Schiedam. Door onze nauwe samenwerkingen zorgen we voor het beste resultaat voor u als patiënt.

Medical denture